28. heinäkuuta 2017

SEKALAISIA OSTOKSIA

Oon huomannut, että omilleen muuttamisen jälkeen musta on tullut aika tarkka rahan kanssa. Käyn päivittäin nettipankissa tarkkailemassa rahatilannetta. Palkkapäivän jälkeen pidän huolta, etten heti puhalla kaikkia rahoja taivaan tuuliin. Laitan rahaa säästöön, ja yritän välttää käteistä (koska käytän sen todella helposti). Vaikka koitankin koko ajan säästää, aina sitä tulee tuhlattua johonkin. Kuitenkin, lähiaikoina oon koittanut tehdä vain harkittuja ostoksia ja jättää ne kuuluisat heräteostokset kaupan hyllyille. Paljon on tullut myös selailtua nettikauppoja (erityisesti ale-tuotteita) ja etsittyä täydellisiä. Seuraavaksi esittelen sitten ne omalle kohdalle osuneet täydelliset! 
BikBokin tarjouksesta löysin tässä postauksessa nähdyn röyhelöpaidan lisäksi kahdet farkkushortsit. Ne ovatkin olleet mulla ostoslistalla jo varmaan pari vuotta, heh. Oon vaan sinnikkäästi etsinyt kivan pituisia ja muotoisia, jotka istuisivat kivasti, olisivat aika yksinkertaiset ja sopivan edulliset. Check, check, check, check ja check! Ihanaa, vihdoin. Olihan siinä jo vaatimuksia - ei ihme, että oli niin vaikeaa. En raaskisi ostaa 40 eurolla shorseja, jotenkin tuntuu niin järjettömältä riistolta. Pitäisihän niiden olla selkeästi halvemmat kuin farkut, niissähän on vähemmän kangasta! Raivoaminen sikseen, nämä ihanuudet tarjouksesta, vain 19,95€ kappale! Todellinen onni, että osui silmiin.
Jokin aika sitten tilasin Ellokselta meille uuden päiväpeiton. Maksoi muistaakseni noin 50€. Meillähän on vain 120cm leveä sänky, joten aika edullisesti sai. Tykkään kyllä kovasti! Edellinen oli niin kämänen, että oli jo aikakin saada uusi. Päivätyynyjen täydennys ja lopullinen paikka (sängyllä vai sohvalla) on vielä käynnissä, mutta tällaiset ostin H&M Homesta. Kaikilla oli hintaa 4,95€, eli eivät nämäkään mistään kalleimmasta päästä. Vielä pitäisi vaihtaa sisälle oikean kokoiset tyynyt. 
Verkkosukkahousuista oon myös haaveillut jo pitkään. Ginatricotin nettikauppaa oon pitänyt silmällä, mutta siellä ei kyllä sitten koko kesänä ole ollut S-M-kokoa. Törmäsin sitten näihin H&M:ssä, joten päätin ottaa kokeiluun. En ole testannut näitä vielä päälle, toivotaan, että on kivat! Hintaa näillä taisi olla 9,95€.

I love love love Marimekko. Ihana Tiiliskivi -keittiöpyyhe lähti tilaukseen alennuksesta hinnalla 10,43€. Kotiuduttuaan pääsi heti käyttöön! Sopii meidän keittiin kivasti. Kuvassa yläreunassa vilahtava Tiiliskivi -paperilautasliina oli mun ihan pakko saada (tämä oli sellainen paljon puhuttu heräteostos), mutta se onneksi maksoikin vain 3,90€. Silmälasikukkaro-nimellä kulkeva penaali oli taas pakko hankkia, koska siskoni on saattanut viedä (lue: on todellakin vienyt) edellisen. Jos vaikka joskus menen vielä kouluun :D Voihan tänne pakata esimerkiksi meikkejä. Mun mielestä tämä on tosi suloinen! Alennuksen jälkeen hintaa tälle jäi 11,83€.

Mitäs tykkäsitte? Mun täytyy nyt aloittaa pakkaaminen, mistä en pidä yhtään! Mukavaa perjantaita!





4 kommenttia:

  1. Oi nuo Marimekon jutut on niin kivoja, varsinkin tuo pyyhe!

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja ostoksia! Erityisesti tykkään noista tyynyistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Mustakin ne on kivat, ja hyvällä hinnalla! :)

      Poista