23. heinäkuuta 2017

ÄITI, ANOPPI & MUMMU 75

Eilen vietettiin hieman erilainen lauantai Helsingissä, oltiin nimittäin juhlimassa Henrin mummun 75 vuotissyntymäpäivää! Avasimme juhlapäivän keskustassa ravintola Pjazzassa (Yrjönkatu 18). Pizzat, pastat ja salaatit olivat kaikkien mielestä oikein hyviä ja masut tulivat täyteen. Henkilökunta vielä yllätti sankarin leivoksella! ♥ Pjazzasta mulla ei valitettavasti ole kuvia, sillä kamera unohtui autoon. Snapchatissa oli pari otosta!
  Ruokailun jälkeen siirryimme Käpylään eräiden juhlavieraiden kotiin jälkiruualle. Terassialue ulkona oli taianomaisen kaunis, vihreiden puiden ympäröimä (siis katsokaa nyt, upea!). Valaistuskin oli aivan ihanasti järjestetty, ai että, olin taivaissa. Nostettiin maljat ja juhlapaikan emäntä piti pienen puheen. Jaettiin lahja, lähisuku oli ostanut sankarille moottorisängyn aamujen helpottamiseksi. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin, kunnes kakun leikkaamisen aikaan alkoi yhtäkkiä kova rankkasade! Onneksi vieraat saivat tarvittavat tavarat sisälle yhteispelillä. Mitäpä pienistä!
Tarjottavaa oli monenlaista, mutta tämä super makea banaani-suklaakakku oli mun makuun! Nam Kun sade alkoi, nämäkin kiidätettiin aika vauhdilla sisälle, onneksi kuvat saatiin, heh. Ihanilta maistuivat sisälläkin. Juhlatunnelmaa ei kyllä pieni sadekaan pilannut, päinvastoin! Jengi näytti nauttivan pienestä actionista. Plus, tätähän se Suomen kesä on tähän astikin ollut. Ainoastaan Touko-kissa ei sateesta nauttinut! Illan edetessä nautittiin toistemme seurasta, grillattiin ja saunottiin. Todella mukava ilta, ja synttärisankarillakin näytti olevan kivaa! Alla vielä suloinen kuva Henristä ja Toukosta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti