28. maaliskuuta 2017

MY KYLIE COSMETICS

Heippa taas! Mulla on ollut oikein mukava päivä, toivottavasti teilläkin Oon ollut töissä lähes yhdeksän tuntia, jonka jälkeen tulin kotiin pienille nokosille. Alkuillasta kävin postissa hakemassa Kylie Cosmetics -paketin, josta paljastui minulle ja siskolleni muutama lip kit ja yksi lipstick. Mun mielestä tilauksen saapuminen kotiovelle ei ollut aivan mutkatonta, joten ajattelinkin kertoa siitä nyt hiukan enemmän. 
Aitoja Kylie Cosmetics -tuotteita saa tilattua Suomeen vain www.kyliecosmetics.com -sivustolta. Itse sivustolla surffaileminen on meille tekniikan ihmelapsille luonnollisesti helppoa ja vaivatonta. Harmi, että suosionsa vuoksi useat tuotteet ovat helposti loppu... :D Mun oli tosi vaikea päättää, mitkä kaksi Lip Kit:iä ostaisin. Tällä hetkellä suosin ruskeahkoja värejä, joten päädyin sävyihin Maliboo ja Candy K. 
 Me tilattiin nämä 7.3. Yhteensä kolme Lip Kit:iä ja yksi Lipstick maksoivat 104 dollaria ja postit Suomeen 14,95 dollaria. Käännettyinä hinnat olivat tilaushetkellä käytännössä yksi yhteen. Siskoni tilasi Mary Jo K -lip kitin ja Kristen-huulipunan. Sähköpostiin sain tilausvahvistuksen ja koodin, jolla voin seurata paketin kulkua. 9.3. pakettimme lähti matkaan Californiasta.
 13.3 Kyliet olivat kulkeneet muutaman pysähdyspaikan kautta Eurooppaan Amsterdamiin ja 14.3. ne saapuivat Suomen tulliin. Voi että, tulli. Huh, sen kanssa painin ikuisuudelta tuntuneen hetken. Kanssatilaajilta olin lukenut, että paketti pysähtyy tulliin, ja sieltä lähetetään saapumisilmoitus, jonka jälkeen voit tullata ostoksesi. Odotin saapumisilmoitusta viikon, kunnes aloin huolestua. Ilmeisesti se saattoi tulla vanhanaikaisesti postissa tai sitten sähköpostilla, mutta kummassakaan ei näkynyt. 26.3. kyllästyin odottamiseen ja perehdyin asiaan kunnolla. Menin tullin nettisivuille: "Huomioithan, että voit antaa tulli-ilmoituksen vasta sen jälkeen, kun olet saanut rahdinkuljettajalta saapumisilmoituksen tarvittavine tietoineen." - huoh. "Postilähetys on tulliselvitettävä ja maahantuontiverot on oltava maksettu 20 päivän kuluessa saapumisesta tai Posti palauttaa postipaketin takaisin lähettäjälle." - tupla huoh.
 Okei, mulla oli muutama hassu päivä aikaa selvittää asiat tullin kanssa. Surffailin netissä lisää etsien muiden kokemuksia, miten he olivat toimineet. Luin ohjeita turhautuneena ja varmana siitä, että Kyliet lähtisivät takaisin Californiaan. Kirjauduin yksityishenkilönä tullin sivuilla, ja sitä kautta sain kuin sainkin tullattua lähetykseni. Ilman mitään erityisiä tietoja vastasin parhaani mukaan kysymyksiin ja maksoin 27,58€ eli 24% veroa. Tullin sivuilla kerrotaan, ettei ilmoitusta välttämättä pysty tekemään Applen laitteilla, mutta mä tein sen puhelimella Safarilla ja toimi hyvin. Sitten vain odotellaan, meneekö ilmoitukseni läpi.
 No menihän se, ah ihanaa kiitos! 27.3. aamulla pakettini oli tullattu ja jatkoi matkaa lähimpään postiin. Päivä siinä sitten kesti, tänään 28.3. hain ihanuudet kotiin ja aloin kirjoittamaan tätä postausta. Eniten huolta tuotti tulli ja saapumisilmoitus, joka ei koskaan saapunutkaan. Onneksi kuitenkin paremmin päin, ja lopulta saimme Kyliet turvallisesti kotiin! Kovin kallistahan se oli, tuotteet itsessään 29 dollaria Lip Kitit ja 17 dollaria Lipstick. Posti noin 15€ ja tulli noin 30€. Yhteensä tähän lystiin tuli siis käytettyä noin 150€, ja aikaa kului tasan 3 viikkoa.
Punat (vas-oik): Kristen Matte Liquid Lipstick, Mary Jo K (LipKit), Maliboo (LipKit) & Candy K (LipKit)
Samathan nämä Kylien terveiset ovat kaikille, mutta musta se on niin suloinen lisä tähän pakettiin! Äkkiseltään testaamatta mielestäni Candy K (oikealla) ja Maliboo (2. oikealta) näyttävät turhan samalta. Samoin niihin kuuluvat rajauskynät. Toivottavasti näyttävät huulissa kuitenkin erilaisilta, en malta päästä kokeilemaan! Mukavaa iltaa kaikille, toivottavasti tästä oli jollekin jotain hyötyä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti