2. marraskuuta 2017

ON MY SNAPCHAT

Moikka! Tän syksyn aikana on tapahtunut yhtä ja toista, ja mun kirjoittaminen kun on ollut hiukan tauolla, joten sitä ei ole oikein voinut seurata täältä blogista. Snapchatista sen sijaan on pystynyt seuraamaan mun tekemisiä aika tarkastikin. Kokosin tähän postaukseen pari viime viikkojen kohokohtaa:
Ensimmäinen kuva kiteyttää hyvin, mitä oon paljon puuhaillut tässä lähiaikoina. Elokuusta lähtien oon siis hyvinkin ahkerasti ollut katsomassa salibandya. Steelers on kova juttu täällä Hämeenlinnassa, ja kun poikaystävä pelaa A-poikien sm-sarjaa, tulee sitäkin seurattua aina kun mahdollista.
Toisessa kuvassa olin shoppailemassa Hyvinkäällä Willassa. Hämeenlinnasta uupuu Ginatricot, ja mulla oli sinne lahjakortti, joka piti saada käytettyä. Harmaa paksu neule oli tarkoitus ostaa täksi talveksi, ja löysin kuin löysinkin etsimäni
Kolmannessa kuvassa olimme viettämässä täydellistä päivää Tampereella. Ensin Henrillä oli tiukka peli KooVeeta vastaan, jonka Steelers voitti tiukasti. Sen jälkeen menimme yhdessä koko perheen kanssa juhlimaan Henrin isän vaimon syntymäpäivää ravintola Tampellaan. Ruoka oli mahtavaa ja asettelu myös viimeisen päälle mietitty. Kaikilla oli oikein hauskaa, ja lähdimmekin vasta kun kello lähenteli puoltayötä.
Tämän setin ensimmäinen kuva on otettu Teneriffalta kukkulalta. Tästä reissusta en oo edes täällä blogissa maininnut, mutta oltiin siis tuossa pari viikkoa sitten viettämässä ukin 70-vuotissyntymäpäivää Teneriffalla. Oltiin isolla porukalla, yhteensä 11 henkeä. Sää ei loman alussa ollut mitenkään erityisen lämmin, se vähän harmitti. Muuten mukava reissu!
Toinen kuva on otettu Teneriffan turistivenereissulta, jonka odotin olevan paljon huonompi kuin se loppujen lopuksi olikaan. Opas puhui liikaa ja musiikkia soitettiin liian lujalla, mutta siinähän se.
Kolmannessa kuvassa tulin juuri uimasta. Venereissun puolessa välissä pääsimme pulahtamaan upeassa poukamassa. Ihanaa, kun merivesi oli lämpimämpää kuin uima-altaan vesi - siellä en edes käynyt. PS. Rakastan noita aurinkolaseja!
Ensimmäinen kuva on mun edelliseltä hemmottelupäivältä, kampaajalla käyminen on ihanaa. Pakko on näistä aina päivittää mystoryyn. Pointsit vielä Goodmanin New Hairstoren Santerille, oli aivan mahtava tyyppi!
Tässä toisessa kuvasssa näette mun mielipiteen ensilumesta. Muiden somepäivityksistä voi päätellä yleisen mielipiteen lumesta, ei ollut kovin positiivinen. Mutta mä en voi sanoin kuvailla miten onnellinen olin aamulla herätessäni kun maa olikin valkoinen. Tulisipa luminen talvi
Viimeinen kuva on ehkä lempisnappini kaikista edellisistä, löysin nimittäin tuollaisen ihanan herkkukalenterin Pumpulille, eli mun vanhempien kissalle. Täytyyhän se joulu olla kissallakin! Käykääpäs muutkin muuten hakemassa Prismasta omanne, siellä oli koirillekin vastaava ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti